X

Новий електромобіль Cupra помітили на тестах без маскування (фото)

Cupra готує до дебюту новий хетчбек під назвою Raval. Новинку планують показати на початку 2025 року, а поки що вона проходить фінальні випробування.

Тестові мули потрапили в об’єктиви фотошпигунів біля Нюрбургрінга. Замість звичного камуфляжу на прототипах присутні лише чорно-білі наклейки, які підкреслюють одні частини кузова, приховуючи інші. Судячи зі знімків, передня частина Raval має схожість з Porsche Panamera. У нього фактурний капот, розкосі фари та бампер із широким повітрозабірником. Серед цікавих особливостей – легкосплавні аеродинамічні колісні диски, висувні ручки дверей і вбудований задній спойлер.

Відомо, що заснований Cupra Raval на платформі MEB Short, на якій також базуються VW ID.2 і Skoda Epiq. Очікується, що хетчбек пропонуватиметься з одним електродвигуном потужністю 223 к.с. Пізніше буде запропоновано і потужнішу версію AWD, оснащену двома електромоторами з сумарною віддачею в 335 к.с. Запас ходу обіцяний новинці до 440 км.

Читайте також:
Тест-драйв Cupra Formentor VZ. Таких справжніх стає все менше.

Виробництво Cupra Raval налагодять на заводі компанії у Памплоні (Іспанія). Вартість новинки починатиметься від 25 тисяч євро. Основними конкурентами стануть Renault 5 E-Tech Electric та Alpine A290.