X

Чекаємо в Україні: SsangYong представив новий кросовер за $ 21 000

Лінійка корейської компанії SsangYong поповнилася новою моделлю — кросовером під назвою Torres. Новинка займе нішу між Korando і Rexton. На неї виробник покладає великі надії.

Екстер’єр кросовера виглядає вельми брутально. Він виконаний у новій стилістиці бренду Powered by Toughness. Безліч кутів і граней, вузькі світлодіодні фари, об’єднані між собою оригінальною вставкою, атлетичний капот, масивна захисна пластина на передньому бампері і великі повітрозабірники, роблять модель схожою на Jeep.

Також варто відзначити оригінальні задні ліхтарі, які інтегровані вертикально, великий спойлер на даху, захист на бампері і виступ на дверях, який нагадує вбудовану кришку запасного колеса. Рейлінги на даху, накладки на колісні арки і підніжка виконані в чорному кольорі. Завершують образ 20-дюймові легкосплавні колісні диски.

Салон Torres виглядає не менш стильно. В його оснащення увійшло чотириспицеве кермове колесо з пласким дном, подовжена цифрова приладова панель, мультимедійна система з 12,3-дюймовим екраном. Управління системою клімат-контролю здійснюється через 8-дюймову сенсорну панель. Також новий кросовер SsangYong комплектується чотирма USB-портами, сімома подушками безпеки і безліччю систем ADAS. Оздоблення кабіни виконане зі шкіри і доповнене металевими вставками.

У рух корейську новинку приводить 1,5-літровий чотирициліндровий бензиновий турбодвигун T-GDI потужністю 170 к.с., пов’язаний з 6-ступеневим “автоматом” і системою переднього приводу. Пізніше з’явиться повністю електрична версія моделі.

Читайте також:
Збанкрутілий SsangYong знайшов для себе покупця

SsangYong Torres уже надійшов у продаж на місцевому ринку, а в Європу він добереться в 2023 році. Вартість новинки варіюється від 21 000 до 24 000 доларів.