X

Має незвичний вигляд: новий Бетмобіль показали на фото

В новом фильме Бэтмен будет ездить на модифицированной версии маслкара со страниц старых комиксов о супергерое

Фотографії нового Бетмобіля з’явилися в твіттер-акаунті творця концепту, художника Джеффа Фроста. Незабаром автор видалив зображення, але шанувальники фільму встигли їх розтиражувати.

У новому фільмі автомобіль Бетмена стане реалістичнішим. Зовні він нагадує масл-кар, на якому супергерой з’являвся на сторінках старих коміксів. У зовнішності нового Бетмобіля проглядається схожість із Dodge Charger, Ford Mustang і Chevrolet Camaro першого покоління. У рух його приводить встановлений ззаду двигун. Передбачається, що це може бути V-подібна «вісімка» або «десятка». Існує версія про “фордівський” Triton V10 6.8, який у різних варіантах форсування встановлювали на позашляховики Ford Excursion і важкі пікапи F-серії.

Прем’єрний показ нового фільму про Бетмена заплановано на 24 червня 2021 року. Крім Роберта Паттісона, який грає Бетмена, у фільмі знімаються Зої Кравіц (Жінка-кішка), Пол Дано (Ріддлер), Колін Фаррелл (Пінгвін), Джон Туртурро (Кармін Фальконе), Джеффрі Райт (комісар Гордон), Енді Серкіс (дворецький Альфред) і Пітер Сарсгаард (окружний прокурор Гіл Колсон).

Читайте також:
Полиция забрала Бэтмобиль на штрафплощадку: хозяин вынужден продать машину