X

VW Golf 2017 – офіційні фото й характеристики

Компания Volkswagen представила официальные фото VW Golf 2017, раскрыв первые подробности обновленного Гольфа

Зовні VW Golf 2017 не зазнав кардинальних змін, але косметичні поправки помітні. Зокрема, оновлений Фольксваген Гольф отримав нові бампери, а головна оптика позбулася біксенону.

У топових версіях тепер доступна LED-світлотехніка. Крім того, ходові вогні Golf отримали характерну для нових Фольксвагенів форму.

Якщо придивитися, можна помітити, що з нижньої частини передка зник радар адаптивного круїз-контролю – він «переїхав» під логотип Volkswagen на радіаторну решітку.

Ззаду, незалежно від рівня оснащення, встановлюються тільки світлодіодні ліхтарі. Трохи видозмінилися патрубки вихлопної системи і їх конструкція.

Інтер’єр Volkswagen Golf 2017 обзавівся повністю електронною панеллю приладів (дисплей діагоналлю 12.3 дюйма), новою мультимедіа-системою, системою бездротової зарядки гаджетів і можливістю роздачі Wi-Fi пасажирам.

Крім того, в топових версіях передбачено керування жестами – для регулювання гучності музики або переміщення по меню. Також салон оновленого Гольф 7 отримав нові матеріали оздоблення і можливість комбінування різних дизайнерських рішень.

Уперше серед моделей гольф-класу, Golf 2017 пропонується з системою превентивного захисту пасажирів у можливому ДТП – при ризику аварії автоматично зачиняються вікна, а «розумна електроніка» підтягує ремені безпеки і готує системи до спрацьовування подушок безпеки. Плюс до цього, новий Гольф після фейсліфтингу може не тільки пригальмовувати на трасі при активації адаптивного круїз-контролю, а й «тягнутися» в заторі, витримуючи безпечну дистанцію і регулюючи швидкість (аж до повного зупинення).

Оновлений VW Golf 2017 отримав модернізовані мотори. Базовий двигун Гольф 2017 – 1,5-літровий TSI, що розвиває 150 к.с. і 250 Нм крутильного моменту. Анонсована еко-версія 1.5 TSI Bluemotion потужністю 130 к.с. При їзді накатом такий Фольксваген Гольф рухатиметься з заглушеним мотором, доки водій не торкнеться педалі газу. Німці обіцяють, що в парі з системою Старт/Стоп, яка глушить двигун під час зупинення, це дасть змогу економити до 1 л палива на 100 км. Також передбачено систему відключення циліндрів, що дасть змогу зменшити витрату ще дужче.

Golf GTI 2017 отримав покращений 2-літровий мотор, потужність якого в оновленому Гольфі становить 230 к.с. Кому і цього мало, Фольксваген запропонує GTI Performance, який може розвивати 245 сил. Оновлений Гольф GTI також отримав нову 7-ступінчасту DSG. Чи буде Golf R 2017, і якщо так – яким, поки що офіційної інформації немає.

Старт продажу Volkswagen Golf 2017 – перша половина 2017 року. Універсал з’явиться трохи пізніше. Ціна оновленого Гольфа, найімовірніше, буде ненабагато вищою за вартість VW Golf 7 до рестайлінгу.