X

Volvo представила оновлений флагманський кросовер XC90 (фото)

Трирядний кросовер Volvo XC90 пройшов планове оновлення. Тепер він буде доступний лише як гібрид.

Рестайлінгову версію моделі можна відрізнити за новою решіткою радіатора з особливим наповненням, новою бамперною групою та фарами Thor’s Hammer, які встановлені на електричному EX90. Також кросовер отримав перероблені задні ліхтарі та нові варіанти колісних дисків. Більше змін сталося у салоні Volvo XC90.

До оснащення кабіни включили нову мультимедійну систему з 11,2-дюймовим екраном. Він встановлений на консолі, а не інтегрований у неї. Підкоригували центральний тунель, додавши додаткові підсклянники, нішу для зберігання дрібниць та слот для бездротової зарядки смартфона.

Оновлений Volvo XC90 пропонуватиметься виключно з гібридними силовими установками на базі бензинових двигунів. На вершині лінійки версія T8, яка поєднує 310-сильний бензиновий двигун і електромотор на 145 к.с. У суто електричному режимі такий кросовер може проїхати 70 км на повній зарядці. Варіанти B5 та В6 оснащені «м’якими» гібридними установками з віддачею 250 та 300 к.с.

Читайте також:
Вантажівки Volvo FH Electric отримають запас ходу до 600 км

У Volvo заявили, що XC90 покращили звукоізоляцію та доопрацювали підвіску. На ринок кросовер вийде наприкінці цього року.