X

Раптова новинка: Hyundai Custo засвітився без камуфляжу

Hyundai Custo 2021 оказался принципиально новой моделью для корейского производителя и получил стильный дизайн

Корейська компанія готується представити повнорозмірний мінівен під назвою Hyundai Custo. Своє ім’я новинка отримала на честь відомого мандрівника Жака-Іва Кусто і призначена для великих родин.

Раніше автомобіль вже попадався фотошпигунам, але тільки під товстим шаром камуфляжу. Тепер же Новий Hyundai потрапив в об’єктив відеокамери без будь-якого маскування. Мінівен вийшов доволі великим і перевищує в довжину 5 метрів. Його монументальність увиразнює величезна решітка радіатора з пористим малюнком і сріблястим декором, яка візуально об’єднана зі світлодіодними фарами. Також варто звернути увагу на зсувні задні двері.

Салон Hyundai Custo 2021 отримав трирядне семимісне компонування. До його оснащення увійшла віртуальна приладова панель, мультимедійна система з величезним вертикальним планшетом і нове рульове колесо з чотирма спицями. За даними інсайдерів, модель базується на платформі MPV і отримає два силові агрегати. Базовим для моделі стане 1,5-літровий двигун, а топова версія отримає 2-літровий турбомотор з віддачею в 240 к.с. і 353 Нм крутильного моменту. “Молодший” двигун працюватиме в парі з семиступінчастим “роботом”, а більш потужний – з 8-ступінчастою АКПП. Привід тільки передній.

Читайте також:
Hyundai готова до суперництва з Tesla Model S (ну майже)

Презентують Hyundai Custo на автосалоні в Пекіні, який має відбутися з 26 вересня по 5 жовтня цього року.