X

Зовнішність оновленого Volkswagen Teramont X розкрили до прем’єри

Кросс-купе для китайского рынка показали в топовой версии и с пакетом R-Line

Volkswagen готується вивести на китайський ринок оновлений Teramont X. Точні терміни старту продажу поки що не озвучені, але яким буде посвіжіле крос-купе компанія не приховує. Судячи з опублікованих офіційних фото, від попередника його буде відрізняти видозмінена решітка радіатора з підсвіченим логотипом. Також крос-купе перемалювали бампери і двері багажного відділення.

Цілком ймовірно, розкривати зовнішність оновленого Teramont X почали з топової версії 530 V6 з пакетом R-Line. На користь цього припущення, свідчить агресивний обвіс по периметру кузова.

Технічні характеристики новинки не розкриваються. За попередніми даними, моторна гамма крос-купе залишилася колишньою. Початкові версії зберегли 2,0-літровий 186-сильний бензиновий мотор з чотирма циліндрами.

У середніх повноприводних модифікаціях віддача такого агрегата збільшена до 220 к.с. Топові версії Teramont X комплектують 2,5-літровим двигуном VR6 потужністю 299 к. с. Більше інформації про оновлену модель очікується під час офіційної прем’єри.

Читайте також:
Volkswagen запустить шість акумуляторних заводів в Європі