X

Замість RAV4: Toyota підготувала дешевий кросовер

Новинку пока предлагают только на одном рынке

Тойота Яріс зазнав модернізації і отримав модифікацію кросовер. Toyota вже розсекретила дешеву новинку. Європейським і японським клієнтам марки Toyota вже давно пропонує новий Yaris, що отримав звання «Car of The Year 2021», але сьогодні поговоримо про іншу машину.

Зміни в зовнішності оновлених хетчбека і седана Yaris мінімальні. До них можна віднести новий передній і задній бампер і пофарбовану в чорний центральну секцію решітки радіатора.

Зі змін у салоні Toyota Yaris 2022 — тільки трохи підправлений декор, все інше залишилося колишнім. Вагомим нововведенням стала поява в лінійці крос-хетча Toyota Yaris X-Urban.

Зовні такий автомобіль відрізняється від базового хетчбека. У нового Yaris X-Urban чорний пластиковий обвіс по периметру кузова і такого ж кольору дах, двоколірні колісні диски діаметром 16 дюймів. Нові пружини і покришки дали змогу збільшити дорожній просвіт до 165 мм замість колишніх 135 мм. У салоні – двоколірне оздоблення, контрастні вставки на кріслах і кермовому колесі.

У рух оновлений Яріс приводить колишній 1,2-літровий атмосферний мотор, що видає 92 к.с. У пару йому передбачено безальтернативний варіатор. З таким двигуном модель ідеально вписується у вимоги програми Eco Car. Вона передбачає суттєві податкові пільги.

Купити Toyota Yaris, зокрема нову кросоверну версію X-Urban, зможуть жителі Таїланду. Вартість новинки на сьогодні не оголошена. Однак автомобіль собі напевно зуміють дозволити ті, для кого Toyota RAV4 задорогий.

Читайте також:
Toyota відправить у продаж дуже дешевий стильний седан