X

Повернувся дивувати: новий Lexus IS несподівано з’явився на відео

Признайтесь, вы и думать забыли про Lexus IS. Зря, ведь модель 2021 года уже готова. Смотрите скорее, настоящий сюрприз для энтузиастов!

Актуальне покоління Lexus IS існує з 2013 року. Не можна сказати, що 7 років — дуже великий вік для життєвого циклу моделі, але це підхожий момент для серйозного оновлення. Уперше Lexus IS з’явився в модельному ряду в 1998 році.

Відверто кажучи, про маленький седан Лексус ми почали забувати. Ба більше, під гнітом дуже модних кросоверів поява чергової преміальної чотиридверки була під великим питанням. Здається, що сьогодні покупці звертають увагу тільки на “міські позашляховики”.

Свого часу Lexus IS з’явився як гідна японська відповідь BMW 3 Series і Mercedes C-class. Мабуть, у компанії звернули увагу на те, з якою хваткою німці утримують сегмент і навіть не планують відмовлятися від своїх невеликих седанів зі спортивними амбіціями. Дивно, але Lexus IS 2021 модельного року вже існує.

Читайте також:
Лучшая Toyota в мире получила необычную доработку (фото)

Виробник повністю розсекретить новинку завтра — 15 червня. Зараз у нас є можливість побачити автомобіль у короткому відео. Новий Лексус має виступити дуже гідно проти сильних суперників. Проблем із технічною частиною у цієї моделі ніколи не було, тепер же машина здивує ефектним дизайном.

Кузов отримав рельєфну фактуру з великими виштамповками, які формують силует і задають стрімкі горизонталі. Динамічний характер увиразнять різкою формою бічного скління, а задні ліхтарі являють собою єдиний блок світлотехніки на LED-елементах.

У ролику зроблено акцент на шильдиках F sport, ця специфікація відповідає за агресивні акценти в дизайні. Поки що невідомо, чи отримає новинка повноцінну спортивну версію F, як у другому поколінні моделі (в галереї нижче). Але під капотом найпотужнішої модифікації стандартної лінійки може виявитися V6 об’ємом 3,5 л на 420 к.с.

Навіть зараз помітно, що візуально японський седан суттєво відрізняється від свого попередника. Але більше подробиць разом з інформативними фото, а також технічними характеристиками та оснащенням, ми отримаємо завтра. Крім БМВ і Мерседес, автомобіль змагатиметься і з іншими преміальними гравцями D-класу: Audi A4, Genesis G70 і Infiniti Q50.

Читайте також:
Нова Toyota RAV4 перетворилася на забутий кросовер (фото)

Раніше в японській пресі вже показували можливий дизайн нового IS. Але, як можна сказати тепер, зображення близькі до дійсності лише частково — про це можна судити за формою задніх ліхтарів.

136