X

В Україні презентували новий Citroen C3

Новый Citroen C3 отличается не только ярким дизайном, но и оригинальными техническими инновациями, а также привлекательной ценой.

Citroen C3 третього покоління будувався на підставі побажань власників минулих поколінь. Вони хотіли бачити яскравий за дизайном, персоналізований, комфортабельний і технологічний автомобіль. Саме ці побажання було враховано під час створення С3 нового покоління.

Сітроен Це Три зовні схожий на C4 Cactus, а збоку – на міський кросовер.

 

Завдяки набору різних кольорів кузова, даху та колісних дисків, у покупця є вибір з 36 комбінацій зовнішнього вигляду і 4 варіанти салону.

Новинка отримала величезний багажник в 300 л і 6 л місця для дрібної поклажі.

Серед інноваційних технологій – система моніторингу сліпих зон, попередження про вихід зі смуги, розпізнавання дорожніх знаків, сумісність зі смартфонами. Камера в автомобілі, розташована перед салонним дзеркалом заднього виду, може не тільки зробити фото, а й надіслати його через Інтернет.

Модель оснащується одним із двох бензинових моторів – 82-сильною 6-ступінчастою МКП або 110 к.с. із 6-ступінчастою АКП. Автомобіль представлений у 3 рівнях комплектації, і в початковій вже встановлено ESP, підігрів сидінь і кондиціонер.

Вартість новинки від 337 тис. грн є дуже привабливою для нового інноваційного європейського автомобіля. Але справедливості заради зазначимо, що перші українські замовлення надходять переважно на найбільш упаковану версію.