X

У сімействі компактвенів Nissan Note з’явилася кросоверна версія

Стартовый ценник кросс-вэна — 17 560 долларов

Популярна в Японії лінійка субкомпактних мінівенів Nissan Note поповнилася новою модифікацією — Autech Crossover. Новинка — це гібрид мінівена та кросовера.

Побудовано її на версії Autech з характерними для неї спортивними елементами, але є й відмінності. Зокрема, накладки із стійкого до подряпин чорного пластику. З нього виготовили накладки на бампери, дверні пороги та колісні арки. На даху — сріблясті рейлінги. Колісні диски крос-вена «взуті» у шини Bridgestone Ecopia EP150 розмірності 195/60 R16.

Для більшої впевненості на дорозі Note Autech Crossover переналаштували гідропідсилювач керма та підвіску. Силова установка без змін — 1,2-літровий бензиновий мотор HR12DE, доповнений електродвигуном ЕМ47. Сукупна потужність агрегатів — 116 к.с. Максимальний крутний момент — 280 Нм. Привід — передній або повний. У другому випадку на задній осі встановлено окремий 68-сильний електродвигун. З такими агрегатами Nissan Note актуального третього покоління з’явився на ринку у 2020 році.

У Японії продажі нового Nissan Note Autech Crossover вже стартували. Передньопривідний крос-вен коштує від 17 560 доларів, повнопривідний — від 19500 доларів.

Читайте також:
Новий Nissan Murano помічено на тестах (фото)