X

У лінійці Mercedes з’явилися дві нові модифікації електромобіля EQC

Электрокары получили двухмоторную силовую установку и особую отделку кузова

Преміальний електричний кросовер Mercedes-Benz EQC є первістком суббренду EQ. Модель була представлена у 2018 році на спеціальному заході в Стокгольмі, а на конвеєр стала через рік. А нині стало відомо, що виробник готується розширити сімейство електрокара і вивести на ринок дві нові версії: початкового рівня 400 4Matic і спортивну 400 4Matic AMG Line.

Обидві модифікації електрокросовера Мерседес оснащуватимуться двомоторною силовою установкою потужністю 408 к.с. і 760 Нм крутильного моменту, яка дає змогу йому набирати першу “сотню” за 5,1 с і розвивати максимальну швидкість в 180 км/год. Акумуляторна батарея ємністю 80 кВтг забезпечує запас ходу до 360 км. EQC поставляється з бортовим зарядним пристроєм на 11 кВт і підтримує зарядку як від побутової мережі, так і від станції швидкого струму.

EQC 400 4Matic AMG Line отримав низку візуальних відмінностей. Серед них чорна решітка з хромованими елементами, глянцеві чорні вставки на кузові, корпуси дзеркал заднього виду, виконані в колір кузова, чорний дифузор з хромованим оздобленням і 19-дюймові легкосплавні колісні диски особливого сірого відтінку. У салоні встановлено спортивні сидіння AMG, нове кермове колесо у шкіряній оплітці, хромовані дверні ручки, килимки AMG і спортивні педалі з чорними гумовими вставками. Оздоблення салону виконане зі шкіри Artico і мікрофібри Dinamica.

Читайте також:
Mercedes майже показав новий C-клас і назвав дату дебюту

Вартість базової версії електрокросовера стартує від 66 000 євро. Спортивна модифікація EQC обійдеться щонайменше в 73 000 євро. Поставки нових версій почнуться цього року.