X

У Toyota Land Cruiser з’явився новий конкурент — фото та характеристики

Китайський концерн SAIC готується представити великий рамний позашляховик під маркою Maxus. Новинку під назвою Lingdi покажуть у рамках автосалону у Ченду, який відчинить свої двері 26 серпня. А поки що в мережу проникли «живі» фото автомобіля.

У компанії позашляховик позиціонують як бюджетнішу альтернативу Toyota Land Cruiser. У нього схожа агресивна зовнішність. Серед відмінних рис: широкий атлетичний капот, масивна решітка радіатора, тонкі світлодіодні ДХВ, вертикальні блоки основних фар, яскраво виражений пластиковий обвіс та агресивні бампери. Також можна відзначити задні ліхтарі, які об’єднані в єдиний блок.

Салон нового позашляховика має доволі елегантний вигляд. Він може бути п’яти-, шести- та семимісним. В оздобленні використовується двокольорова шкіра та алюмінієві вставки. У оснащення кабіни увійшла цифрова панель приладів, мультимедійна система з великим екраном, триспицеве ​​кермо і слот для бездротової зарядки смартфона.

Читайте також:
На тести виїхав китайський конкурент Hummer EV (фото)

Maxus Lingdi побудований на базі пікапа T90 і досягає в довжину 5214 мм при колісній базі 2950 мм. Ширина та висота становлять 2016 та 1876 мм відповідно. Під капотом автомобіля встановлено 2,0-літровий дизельний турбодвигун потужністю 218 к.с., який працює у парі з 6-ступеневою МКПП або 8АТ. У продаж новинка надійде до кінця року за ціною від 36 000 долларів.