X

Toyota Corolla 2019 стала ближчою до спорту й бездоріжжя

Toyota Corolla нового поколения обзавелась спорт-версией GR Sport и псевдовнедорожной модификацией Trek

Напередодні Женевського автосалону компанія Toyota представила два нові варіанти стайлінгу для моделі Corolla 2019: динамічний GR Sport і псевдопозашляховий Trek.

Corolla GR Sport красується темним хромом на решітці радіатора, стильним аерообвісом і заднім дифузором. Також у спорт-версії  особливе двоколірне забарвлення кузова, оригінальні диски на 18 дюймів, оброблені легкосплавні диски і світлодіодна оптика.

Салон вирізняється чорно-червоним прострочуванням на органах управління і тканинно-шкіряними сидіннями.

Повністю шкіряний інтер’єр доступний під замовлення. Жодних технічних доопрацювань для варіанта GR Sport не передбачено. Продаж такої Королли розпочнеться в 2020 році.

Модифікація Corolla Trek з’явиться на ринку трохи раніше – старт продажу заплановано на серпень. Версія створена спільно з виробником велосипедів Trek Bicycle і, незважаючи на назву, орієнтована не на трек, а на легке бездоріжжя.

Псевдопозашляхову Короллу наділили збільшеним на 20 мм дорожнім просвітом, пластиковим обвісом по периметру кузова і спеціальними 17-дюймові дисками. Інтер’єр зустрічає двоколірними тканинними сидіннями, декоративною обробкою деревом і 7-дюймовим екраном мультимедійної системи.

Читайте також:
Новая Toyota Corolla 2019: все двигатели и их расход топлива