X

Tesla Model 3 отримала найнепотрібнішу деталь

Тюнеры Manhart впервые доработали электромобиль – в целом получилось неплохо

Фахівці тюнінг-ательє Manhart вибрали електричний седан Tesla Model 3 у версії Performance для нового проекту. Зовнішність моделі доповнили червоними і сірими смугами, які прикрашають капот, багажник, дзеркала і пороги. Спереду з’явилася декоративна решітка — абсолютно непотрібний елемент для Тесла. Таким чином тюнери напевно намагалися домогтися додаткової агресивності у вигляді.

Диски Baracuda взули в Шини 235/30 R21. У поєднанні із заниженою підвіскою (тюнери замінили стандартні пружини на H&R) вони роблять електрокар м’язистішим. Салон чіпати не стали. А от силову установку суттєво допрацювали. Фахівці ательє встановили MHTronik Powerbox, яка дала можливість збільшити віддачу моторів до 543 к.с., а крутильний момент — до 700 Нм. Ці показники на 37 к.с. і 60 Нм більше, ніж у заводського варіанту.

Якщо ціна Tesla Model 3 Performance стартує від 54 990 євро, то за доопрацьований тюнерами Manhart електрокар доведеться викласти 74 900 євро.

Читайте також:
Ателье Manhart представило дерзкую версию "малыша" MINI JCW GP (фото)

Тюнінг-ательє Manhart здобуло широку популярність завдяки проектам на базі моделей BMW і MINI. Також тюнери неодноразово допрацьовували автомобілі марок Volkswagen, Audi, Porsche, Lamborghini, а також Land Rover і Toyota. Tesla Model 3-перший проект фахівців ательє в електричному сегменті.