X

Subaru розкрила зовнішність першого електромобіля (насправді це Toyota)

В продажу кроссовер Solterra поступит в 2022 году

Subaru почала підігрівати інтерес до своєї першої електричної моделі – кросоверу Solterra. Щоб привернути увагу до новинки, вже традиційно марка опублікувала тизери. Варто відзначити, що на кожному з фото автомобіль зображений на тлі природи. Цим виробник натякає на те, що автомобіль не боїться бездоріжжя і, водночас “дружить” з екологією.

Вже відомо, що в основі Subaru Solterra лежатиме нова електрична платформа, що представляє собою різновид розробленої Toyota архітектури TNGA – e-Subaru Global Platform. Над її розробкою японські компанії працювали спільно. У зовнішності нового електрокросовера проглядаються риси концепту, що дебютував на моторшоу в Шанхаї Toyota bZ4X.

Ба більше, можна з упевненістю сказати, що обидва автомобілі практично ідентичні. Винятком стали фари, накладки на колісні арки, шильдики і деякі елементи в салоні.

У продажу електрокросовер Субару Солтерра з’явиться 2022 році. Його вартість не озвучена, але точно відомо, що основними ринками моделі будуть Європа, Америка, Японія і Китай.

Читайте також:
Subaru вперше показала новий хардкорний позашляховик