X

Subaru презентував компактний сімейний автомобіль за $11 000 (фото)

Subaru розширює лінійку кей-карів, додаючи до неї нову модель під назвою Chiffon Try. Автомобіль отримав дизайн із позашляховими елементами і відмінно підходить для невеликої родини.

Subaru Chiffon Try побудований на базі субкомпактного Daihatsu Tanto та досягає завдовжки 3400 мм. У машини кузов, виконаний у характерній для цього сегмента стилістиці, з кутастими лініями, пластиковим облицюванням, коротким капотом, особливою решіткою радіатора, масивним переднім бампером, заниженим дорожнім просвітом та рейлінгами на даху. Ще у автомобіля відсутня середня стійка, а задні двері розсувні.

Новинку запропонують у двох відтінках: Lake Blue Metallic та Forest Khaki Metallic. Ще буде доступне двокольорове забарвлення кузова. Салон кей-кара Chiffon Try має 5-місну конфігурацію та оздоблений вологостійкими тканинами. Як акценти використані яскраві вставки. Також до обладнання входить 9-дюймова інформаційно-розважальна система.

Читайте також:
Кей-кар Nissan Sakura став бестселером японського ринку електромобілів

У рух новинку наводить 0,7-літровий трициліндровий двигун, який генерує 51 к.с. потужності та 60 Нм крутного моменту. Він з’єднаний з безступінчастою трансмісією та системою переднього приводу. За доплату він може бути повним. Вартість кей-кара на ринку Японії починається від 11 тисяч доларів.