X

Stellantis виводить на ринок Європи новий бюджетний електрокросовер (фото)

Ще однією новинкою автосалону у Парижі став електричний кросовер марки Leapmotor B10, адресований європейським покупцям. Його позиціонують, як суперника Kia EV3 та Hyundai Kona Electric із цінником у 30 тисяч євро.

Leapmotor B10 отримав обтічний кузов з плавними лініями та витягнутим капотом. У електрокросовера вузька світлодіодна оптика, висувні дверні ручки, масивний бампер з широкий повітрозабірником і спліттером. Також можна відзначити виштампування на бічних дверях, темні кришки дзеркал заднього виду, лідар на даху, великі колеса з багатоспицевим дизайном. Новинка займе місце в лінійці марки між хетчбеком T03 та середньорозмірним позашляховиком C10.

Новий електричний кросовер Leapmotor побудований на платформі LEAP 3.5 та досягає завдовжки 4,4 метра. Розкривати інформацію більш детально про оснащення та силову установку в компанії не стали. Однак заявили, що він буквально напханий різними передовими технологіями, а також системами допомоги водієві. Інноваційність дасть моделі змогу ефектно виділитися серед інших представників сегменту та стати провідним гравцем на європейському ринку.

Читайте також:
Stellantis готується до європейського дебюту китайського бренду Leapmotor