X

SsangYong анонсував новий кросовер — Torres

Старт серийного производства SsangYong Torres запланирован на июнь 2022 года

У найближчі тижні компанія SsangYong представить нову серійну модель — середньорозмірний кросовер Torres. Точна дата презентації поки що не названа. Вже відомо, що на конвеєр новинка встане в червні, а в липні з’явиться на ринку Південної Кореї.

Судячи з офіційних рендерів, у SsangYong Torres п’ятимісний кузов, оформлений в стилістці найбільш впізнаваної моделі бренду — SsangYong Korando другого покоління. На ринку він дебютував в 1996 році.

Зокрема, схожість зі знаменитим “родичем” проглядається в оформленні передньої частини кузова. У нього така сама радіаторна решітка з вертикальними прорізами, довгі горизонтальні покажчики поворотів і круглі блоки ближнього і дальнього світла. На даху кросовера встановлені чотири круглі ліхтарі.

Технічна інформація про SsangYong Torres, по всі ймовірності, буде озвучена під час офіційної прем’єри. За деякими даними, новинка отримала безрамкову конструкцію з тримальним кузовом і мотори робочим об’ємом 1,5 і 2,0 літра. Також у планах повністю електрична версія, але не раніше 2023 року.

Читайте також:
Перший електричний кросовер SsangYong показали задовго до прем'єри