X

Список найкращих сімейних позашляховиків 2020 року

Если вы планируете приобрести семейный автомобиль, вы наверняка хоть краем глаза присматривались к кроссоверам. Мы попробуем помочь вам с выбором

Одним із популярних типів автомобілів у сучасному світі є компактні позашляховики. Це машини, які однаково добре справляються як з їздою в складних погодних умовах, так і в завезенні дітей до школи. На них можна вирушити в далеку подорож, а можна подолати невелике бездоріжжя. Не дивно, що вони стали популярним вибором в ролі сімейного автомобіля.

Читайте також:
Список найкращих доступних електромобілів 2020 року

Саме тому Autocar підготував добірку з десяти найкращих моделей SUV, які можна купити зараз. Переважно тут представлені машини з преміум-класу. А як інакше – адже до сімейного автомобіля пред’являються підвищені вимоги з комфорту та безпеки. Також варто заздалегідь приготуватися, що великої різноманітності у стилі і підході до створення авто тут не буде.

Найкращі сімейні позашляховики 2020 року

  1. Audi Q5
  2. BMW X3
  3. Jaguar F-Pace
  4. Land Rover Discovery Sport
  5. Skoda Kodiaq
  6. Mercedes-Benz GLC
  7. Alfa Romeo Stelvio
  8. Volvo XC60
  9. Seat Tarraco
  10. Mitsubishi Outlander PHEV

Усі автомобілі в списку можна впевнено розділити на дві половини. У верхній – безумовні лідери, причому кожен – зі своєю фішкою, яка забезпечує автомобілю продаж. Наприклад, Audi Q5 – це універсальний солдат без яскраво виражених слабких місць. Тихий, практичний, з хорошою якістю матеріалів і довгим списком опцій. Хіба що керування трохи підкачало, але для сімейного автомобіля це не вирішальний чинник. Проте і ціна у цієї машини відповідна.

BMW X3 зі схожим рівнем комфорту є першим вибором для водія, який також хоче отримувати задоволення від водіння. Jaguar F-Pace – прекрасно продається, добре управляється і має чудовий вигляд. Однак головна перевага – простір у салоні. А до мінусів можна віднести слабку лінійку моторів.

Читайте також:
Лучший автомобиль 2020 года в мире: список претендентов

Discovery Sport – це справжній Land Rover, який у будь-який момент готовий відкинути свій шарм та комфорт і виїхати на бездоріжжя. Причому там ця машина точно не загубиться. А Kodiaq – це ідеальне поєднання ціни та якості. І навіть найдешевша модель Audi, BMW, Jaguar або Land Rover все одно помітно дорожчий за Skoda. Причому сидячи за кермом цього практично не помічаєш: салон хоч і не такий шикарний, залишає приємне враження, а в питанні збалансованості і їзди Kodiaq також не пасе задніх.

У другій половині зібрано моделі, кожна з яких також хороша, але все ж не дотягує до лідерів. Так, Mercedes-Benz GLC здатний стати конкурентом будь-якому іншому кросоверу, але для цього потрібно зібрати правильну комплектацію. І в будь-якому разі доведеться миритися з млявим кермовим управлінням.

Новини
Літня гума для кросовера: ТОП шин для SUV у 2020 році
02 Кві, 10:26

Alfa Romeo Stelvio – це передусім Alfa, і вже потім позашляховик. Звідси всі плюси і мінуси моделі. Вона прекрасно управляється і має стильний вигляд, але платити за це доводиться спірним комфортом і ніякими позашляховими характеристиками. Втім, ця “італійка” також бере своє демократичною ціною. XC60 також не робить нічого видатного, повністю відповідаючи шильдику Volvo. Це найбезпечніший автомобіль, що поєднує приємний дизайн із зручністю та простотою в експлуатації.

Новини
Електричний конкурент Tesla Model Y приміряв позашляховий дизайн
06 Кві, 16:00

Враховуючи, що Seat і Skoda є частинами Volkswagen Group, не дивно, що Tarraco від іспанців – це брат Kodiaq. Однак бути таким самим універсальним – це занадто нудно. Тому в налаштуваннях Seat змінили рівно одне значення, пожертвувавши комфортом заради чуйності керування.

А замикає список найкращих Mitsubishi Outlander PHEV. Цей автомобіль  – уособлення сімейного позашляховика. При тому, що відверто слабких місць у нього просто немає, найкомфортніше в ньому вам буде в крейсерському та економному режимах. Благо, заощадити цей SUV дає змогу солідно.

Читайте також:
Новий маленький кросовер від Toyota порадує гібридом і повним приводом