X

Суперник Рено Дастер від Honda дебютував з 7-місним салоном

Компания представила второе поколение популярного кроссовера BR-V

Бюджетний кросовер Honda BR-V другої генерації представлено офіційно. Зовні новинка нагадує концепт N7X, що дебютував навесні цього року. У назві прототипу зашифровано ніщо інше, як “New 7-Seater eXcitement”, натякаючи на 7-місний салон.

Зміна поколінь принесла Honda BR-V нову, більш вузьку світлодіодну оптику і L-подібні ходові вогні. У салоні обіцяні максимальний комфорт і практичність мінівена, і тут виробник своє слово дотримав.

Майбутнім покупцям автомобіль пропонує трирядний салон і сім посадкових місць. Приладова панель, як і раніше, аналогова, але між циферблатами з’явився невеликий TFT-екран діагоналлю 4,2 дюйма. Керувати системою мультимедіа буде набагато зручніше завдяки сенсорному 7-дюймовому дисплею.

У рух новий кросовер Хонда приводить єдиний 1,5-літровий бензиновий мотор, що видає 121 к.с. Агрегат працює в парі з варіатором. Привід виключно передній.

Вартість Honda br-V другого покоління, як і дата початку продажіу не оголошені. За попередника на індонезійському ринку просили 16 850 доларів – як за Рено Дастер в хорошій комплектації.

Читайте також:
Honda готує кілька брутальних позашляховиків — що про них відомо