X

Казковий концепт Hyundai Ioniq 5 Disney100 Platinum став серійним

Тираж специального издания ограничен 1000 экземпляров

Hyundai Ioniq 5 Disney100 Platinum, який дебютував на початку цього року на автосалоні в Нью-Йорку, перетворився на лімітоване видання. Концепт присвятили 100-річному ювілею Disney. Він став результатом першої співпраці Disney Imagineering та автовиробника.

Головною «фішкою» шоу-кара були цифрова рашетка радіатора та фари, що відображали фірмовий дісневський феєрверк. На жаль, у серію «блискуча анімація» шоу-кара не пішла.

Цю втрату вирішили компенсувати спеціальним стартовим екраном інформаційно-розважальної системи. У ньому поєднуються «пил піксі» та культова музика Disney з логотипом Disney100. Також на приналежність до особливої серії вказують оздоблення в стилі Міккі Мауса, унікальні килимки для підлоги та тиснені логотипи Disney100 на передніх сидіннях і центральній консолі.

Зовні «діснеївський» Ioniq 5 виділяється кузовом кольору Gravity Gold Matte, шилькидами «Disney100 Platinum» та стилізованими колісними дисками з «вушках» Міккі Мауса.

Наклад Hyundai Ioniq 5 Disney100 Platinum Edition обмежений 1000 одиниць. У продажу він з’явиться на початку 2024 року. Вартість «діснеївського» електрокросовера не озвучується.

Читайте також:
Hyundai представила армійський позашляховик для боротьби з дронами