X

Найдешевший седан Skoda показали зсередини (фото)

Кабина модели Slavia выполнена в основной стилистике бренда

Бюджетний седан Skoda Slavia 2022 дебютує 18 листопада. Про модель відомо багато. Тут постаралися як шпигуни, так і сам чеський виробник. Він показав новинку на офіційних знімках і тизерах. Раніше компанія розсекретила екстер’єр моделі, а тепер опублікувала ескіз салону Шкода Славія.

Як і очікувалося, передня панель седана за компонуванням і розташуванням дефлекторів нагадує субкомпактний хетчбек Skoda Fabia. Незважаючи на те, що новинка належить до бюджетного сегменту, оформлення її кабіни доволі сучасне і відповідає мові дизайну більших Scala і Octavia. В оснащення входить двоспицеве кермове колесо, 10,25-дюймова цифрова приладова панель і мультимедійна система з 10-дюймовим екраном.

Відомо, що в основу Шкода Славія ляже платформа MQB-A0-IN. Новинці обіцяний 1,0-літровий трициліндровий двигун потужністю 113 к.с., який працюватиме в парі з шестиступеневою механічною коробкою передач. Також буде доступна версія з 1,5-літровим мотором з віддачею 150 к.с., сполученим з семиступеневим «роботом». Ключовим ринком збуту стане Індія, де седан замінить старіючий Rapid.

Читайте також:
SKODA анонсувала оновлення KAROQ