X

Найдешевший кросовер Ford показали на живих фото

Официальная премьера обновленного EcoSport ожидается в ближайшее время

Доки Ford готується до дебюту новинки, шпигунські фото кросовера без єдиного клаптика камуфляжної плівки на кузові опублікували в мережі. Як видно на знімках, планове оновлення принесло компактному кросоверу Ford EcoSport масивну восьмикутну решітку з хромованою окантовкою і горизонтальними декоративними штрихами навколо логотипу.

Також найдешевшому кросоверу Форд перемалювали передній бампер і головну оптику. З’явилися L-подібні денні ходові вогні. Варто відзначити, що за таких суттєвих змін у передній частині корма залишилася практично колишньою.

Зняти салон фотографам, на жаль, не вдалося. Очікується, що оновлений Ford EcoSport укомплектують ультрасучасним мультимедійним комплексом зі збільшеним сенсорним екраном.

На індійському ринку кросовер буде доступний з переднім приводом і колишньою моторною гамою: 1,0-літровий наддувний двигун потужністю 125 к.с., 1,5-літровий атмосферний віддачею 123 к.с. і 100-сильний дизельний робочим об’ємом 1,5 літра. Коробки — механічна або автоматична залежно від двигуна. Більше подробиць про оновлений Ford EcoSport, включаючи ціни, з’явиться під час офіційної прем’єри, очікуваної найближчим часом.

Читайте також:
Ford підготував несподівану "маршрутку" для бездоріжжя