X

Найбільший кросовер Toyota отримав незвичайні колеса

Новинка основана на гибридной версии Highlander и получила ряд внешних отличий

Великий кросовер Toyota Highlander обзавівся новою спеціальною версією з приставкою Bronze Edition в назві. Від стандартного варіанту він відрізняється стилістичними рішеннями і оснащенням.

Новинка доступна в трьох відтінках: сірому WindChill Pearl, темному Midnight Black Metallic і ексклюзивному Cement. Також модель отримала бронзові 18-дюймові колісні диски, які мають незвичний вигляд, як для машини такого сегмента, і накладки на пороги з підсвічуванням. Оздоблення салону виконане зі стьобаної тканини Softex, доповненої бронзовою стрічкою і вставками такого ж кольору. Аналогічна стрічка присутня на передній панелі і дверних картах.

Заснована спецверсія на модифікації Highlander XLE з гібридною силовою установкою, яка охоплює 2,5-літровий двигун ICE і два електромотори. Сумарна віддача агрегата становить 243 к.с. Привід може бути як переднім, так і повним. В оснащення кросовера додані передні сидіння з регулюванням у 10 положеннях, електропривід багажних дверей, датчики дощу, фонове підсвічування і цифрове дзеркало заднього виду.

Читайте також:
Нову Toyota RAV4 2022 представили офіційно

Вартість Toyota Highlander Bronze Edition з переднім приводом становить 44 000 доларів. За повнопривідну доведеться викласти на 2000 доларів більше. Нова версія призначена для американського ринку і незабаром з’явиться у дилерів.