X

Найбільший Hyundai показали на шпигунських фото

Снимки, сделанные фотошпинами, позволяют подробно рассмотреть вэн Hyundai Custo

Уперше новий мінівен Hyundai засвітився в китайських ЗМІ минулого тижня. Передбачалося, що папараці вдалося зняти новинку, яка вийде на ринок під назвою Custo. Раніше заявку на реєстрацію цієї товарної марки подало спільне підприємство Beijing Hyundai, яке випускатиме китайські версії моделей корейської марки.

Підтвердити цю інформацію вдалося китайському виданню Auto.163, у розпорядженні якого опинився знімок корми таємничого мінівена з назвою моделі.

Як видно на фото, новинка вийде на ринок під назвою Custo. Другий шильдик — 380t — свідчить про те, що під капотом у нового мінівена стоятиме бензинова «турбочетвірка» 2,0 T-GDI, запозичена у представленого на місцевому ринку довгобазного кросовера Hyundai Santa Fe (корму SUV прикрашає такий самий шильдик). Віддача агрегата становитиме ті самі 240 к.с. і 353 Нм. Імовірно, в пару мотору запропонують восьмиступінчасту автоматичну коробку передач. Привід буде переднім.

Зовні новинка вирізняється незвичайними задніми ліхтарями, які об’єднані зверху червоною смугою. Трохи нижче розташована вставка з назвою марки. Все це має цілісний і гармонійний вигляд. І якщо на цьому «нововведення» задньої частини закінчуються, то спереду мимоволі звертаєш увагу на величезну решітку радіатора, прикрашену своєрідними пластинами. Вони додають вену солідності і мускулистості, зауважуючи, що перед нами не просто черговий сімейний автомобіль, а щось більше.

Із нововведень в салоні — віртуальна приладова панель і вертикально орієнтований планшет мультимедіа. Місце традиційного важеля коробки передач зайняв кнопковий пульт.

Очікується, що в Китаї новинку представлять до кінця 2020 року. Точної дати поки що не називають.

Читайте також:
Hyundai готова до суперництва з Tesla Model S (ну майже)