X

Найбезпечніший автомобіль — кросовер Genesis GV80 на думку IIHS

Корейский премиальный кроссовер с легкостью справился со всеми тестами, показав отличный результат

Однією з провідних компаній, яка перевіряє активну та пасивну безпеку автомобілів, є Страховий інститут безпеки дорожнього руху США (IIHS). Всі нові машини проходять краш-тести в цій організації, за результатами яких виставляється рейтингова оцінка. Цього разу фахівці інституту перевірили преміальний кросовер Genesis GV80 від Hyundai.

Автомобіль чудово показав себе на тестах при тому, що зазнав ретельної перевірки, яка змусила інженерію дійти до межі своїх можливостей і перевершити їх. Новий GV80 гідно витримав всі етапи тестів, серед яких лобове зіткнення, бічний удар з частковим перекриттям, міцність даху під час перевороту, захист дітей і пішоходів. Як результат, GV80 отримав найвищий бал Top Safety Pick+.

Такими результатами може похвалитися далеко не кожен сучасний автомобіль. За словами фахівців інституту, високий бал кросоверу вдалося завоювати завдяки величезній кількості передових технологій безпеки, які максимально зменшують ймовірність отримання травм водієм і пасажирами. А електронні помічники сприяють запобіганню зіткнення і наїзду на пішоходів. Тобто в компанії комплексно, а не точково, підійшли до питання безпеки, що і дало чудовий результат.

Читайте також:
Перший електрокросовер Genesis показали без камуфляжу