X

Renault показала електричний кросовер із запасом ходу 600 км на першому фото

Новый кроссовер Renault получит полностью электрическую силовую установку и расположится в линейке ниже Captur

Французька компанія Renault готується поповнити свою модельну лінійку абсолютно новим електричним кросовером. Автомобіль представлять на заході Renault eWays, присвяченому майбутній стратегії розвитку марки в сенсі електрифікації, який відбудеться з 15 до 26 жовтня.

Виробник опублікував перший тизер моделі, яка дебютує як передсерійний прототип. Зображення не дуже інформативне і дає лише невеликий натяк на оформлення передньої частини електромобіля. Судячи зі знімка, авто отримає світлодіодні фари з неординарним незграбним дизайном і глянсову чорну решітку радіатора з вертикальними прорізами. У ролі декору використовуються хромовані елементи та вставки жовтого кольору, які контрастують із темними решітками.

У компанії поки що не розкривають технічні характеристики моделі, але, за даними інсайдерів, майбутній електричний кросовер Рено стоїть на платформі CMF-EV і розташується в лінійці виробника нижче Captur. Він отримає потужний акумулятор, який забезпечить запас ходу на одному заряді до 600 км. Отримати серійну версію і стати на конвеєр загадковий кросовер Renault має наступного року.

Читайте також:
Після України кросовер Renault Arkana вирушив у Європу: гібрид нам не дістанеться

Крім нового концепту, на заході Renault буде представлено виробничий варіант кросовера Dacia Spring, який дебютував на початку цього року, що позиціонується як “доступний для всіх електромобіль”.