X

Range Rover для бідних: яки вигляд має найкрутіший Renault Duster

Вряд ли такой Renault Duster мы увидим на дорогах, но, согласитесь, выглядит он очень интересно

Одним із найпопулярніших автомобілів на українському ринку є Renault Duster. Кросовер неодноразово ставав лідером рейтингу продажів нових авто в своєму сегменті. Це не дивно, адже він ідеально поєднує в собі привабливий дизайн, відмінне оснащення і потужні мотори. Безумовно, важливу роль в успіху відіграла і його ціна, хоча бюджетний кросовер Рено дещо простуватий. Чи варто це виправляти?

Зазначимо, що спершу модель випускали під маркою Dacia, яка входить до складу концерну Renault. Однак зі зростанням популярності автомобіля виробник прийняв рішення перевести його в лінійку основної марки і пропонувати на більшій кількості ринків. Крім того, зі зміною поколінь кросовер Renault практично увійшов у сегмент C-SUV, надійно закріпивши за собою статус короля бездоріжжя за демократичною ціною.

Утилітарність і мускулистість Рено Дастер дуже личать, адже вони вигідно підкреслюють його призначення. Але в сімействі моделі багатьом сподобалася б і більш преміальна версія з якоюсь спортивною харизмою. Висунути пропозицію взялися на Kolesa, де показали доволі нестандартний варіант популярної моделі.

Читайте також:
Кроссовер Duster стал меньше, но подорожал на 4000 евро: как выглядит новинка

Доопрацьовано було модель першого покоління. Кросовер отримав модернізовану решітку радіатора, нові світлодіодні фари, масивний бампер із повітрозабірниками, широкі накладки на пороги та бічні дзеркала з вмонтованими поворотниками. У задній частині Дастера з’явилися ліхтарі з іншою графікою і перероблений бампер зі здвоєними патрубками вихлопної системи. Їздить авто на великих колесах з низькопрофільною гумою. Найголовнішою відмінністю від стандартного варіанту є зменшений дорожній просвіт, а багато елементів стайлінгу запозичені у Range Rover.

Загалом образ кросовера вийшов доволі цікавим і сміливим. Однак головним чинником, через який покупці обирають Renault Duster, є його прохідність. Тут же ця опція відійшла на другий план, поступившись місцем модному дизайну. Чи скористається виробник цією ідеєю, невідомо, але в будь-якому разі рендери варті уваги.