X

Преміальний кросовер Chery вирушив у продаж

Новый кроссовер Chery обзавелся премиальным имиджем и эффектным дизайном, попутно присоединившись к отдельному бренду

Китайський автопром розвернувся так, що вже щосили створює преміальні бренди. Новий кросовер Chery вийшов під ім’ям Exeed LX. Це вже друга модель нового бренду, першим був великий кросовер Exeed TX.

Новинка створена на платформі Chery Tiggo 7 з колісною базою в 2 670 мм. Довжина/ширина/висота — 4 533/1 848/1 699 мм. Дизайн тут повністю новий. Передня частина оформлена ефектно, а у корми доволі посередній вигляд. Єдиний цікавий елемент ззаду — з’єднані світлодіодною смугою ліхтарі. Дуже актуальне рішення.

Новинка зовсім не схожа на свого старшого брата, поки що відстежити корпоративний стиль бренду Exeed складно. Те саме можна сказати і про салон. Однак усередині машина цікава на вигляд — дизайн простий і гармонійний, красиве поєднання різних матеріалів оздоблення і модне рішення у вигляді цифрового щитка приладів, об’єднаного з екраном інформаційно-розважальної системи.

Зверніть увагу на оформлення блоку управління кліматичною установкою на центральній консолі — це рішення нагадує інтер’єри Land Rover і Jaguar.

Під капотом встановлено потужний чотирициліндровий бензиновий турбодвигун об’ємом 1,6 л на 197 к.с., що працює в парі з 7-ступінчастою роботизованою КПП. Привід — тільки передній.

Читайте також:
Chery оновила свій популярний стильний кросовер

Поки що новинка вийшла тільки на домашній ринок за ціною від 17,6 тис. дол. Топова версія обійдеться в 21,2 тис. доларів. Раніше в Chery обіцяли вивести новий бренд в Європу, отож подивимося.