X

Представлений «морський» Land Rover Defender 90 за 100 тисяч доларів

Тираж специального издания Marine Blue Edition ограничен 25 экземплярами

Land Rover іноді радує шанувальників спеціальними версіями свого культового позашляховика Defender. Нещодавно на морському курорті Зільт на півночі Німеччини, де проходить Кубок світу з кайтсерфінгу, відбулася презентація Defender 90 Marine Blue Edition.

Нова лімітована модифікація побудована на базі тридверного Defender 90 й призначена для ринку Німеччини. Тираж обмежений 25 екземплярами вартістю від 99 800 євро. За цю суму пропонують автомобіль у стилістиці культового позашляховика 60-70-х років минулого століття із оснащенням базової модифікації актуального покоління.

Спеціально для цієї версії компанія відтворила класичний синій відтінок. З ним контрастують білий дах та білі колісні диски, стилізовані під сталеві штамповані ободи тих років. Інтер’єр морського позашляховика оброблений коричневою шкірою. У салоні та на кузови шильдики «Marine Blue Edition».

Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition укомплектований 3,0-літровим турбованим дизелем сімейства Ingenuin віддачею 249 к.с. та 570 Нм. Також передбачено 48-вольтовий стартер-генератор. Коробка — 8-ступінчаста автоматична. Привід — повний.

Читайте також:
У позашляховика Ineos Grenadier з'явилася відкрита версія для сафарі