X

Потужний мотор та перероблений салон: дебютував оновлений GMC Yukon (фото)

Слідом за Chevrolet Tahoe та Cadillac Escalade пройшов планове оновлення повнорозмірний позашляховик GMC Yukon, побудований на тій же платформі. Змін досить багато, у тому числі і в силовій установці.

Від попередника рестайлінговий GMC Yukon можна відрізнити по переробленій решітці радіатора, фарам з новою графікою та передньому бамперу з іншим повітрозабірником. Задні ліхтарі стали довшими та візуально об’єднані хромованою плашкою. Також запропоновано нові варіанти колісних дисків, а патрубки вихлопної системи отримали квадратний дизайн. Ультимативна версія AT4 Ultimate виглядає більш брутально з сітчастою решіткою радіатора, масивною захисною пластиною на днищі та особливими 20-дюймовими колесами, взутими у всюдихідні шини.

У оснащення салону позашляховика увійшла нова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 16,8-дюймовим екраном. Є окремий 8-дюймовий сенсорний екран для керування системою клімат-контролю задніми пасажирами, панорамний люк на даху та аудіосистема Bose Performance Series із 22 динаміками. Список систем допомоги водію та асистентів безпеки розширено.

Читайте також:
GMC презентував свій найкомпактніший позашляховик (фото)

GMC Yukon запропонують із 5,3-літровим бензиновим двигуном V8 потужністю 355 к.с. та 6,2-літровим V8 з віддачею 420 к.с. Також у моторній лінійці позашляховика залишився 3,0-літровий дизельний Duramax, але його віддачу збільшили до 309 к.с. Всі три силові агрегати працюють у парі з десятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід – задній чи повний. Новинка з’явиться у дилерів наприкінці цього року.