X

Популярний кросовер Haval здивував сміливим дизайном

Китайский автомобиль посвежел внешне и получил пакет максимальной персонализации

Марка Haval, яка входить до складу китайського концерну Great Wall Motors, підготувала оновлення для купеподібного кросовера Haval F7x. Новинка дебютує найближчим часом, але зберегти інтригу виробнику не вдалося.

З огляду на знімки, рестайлінговий кросовер отримав оновлену решітку незвичайної форми, перероблені фари та задні ліхтарі, з’єднані між собою декоративною червоною планкою. Також змінилася форма переднього бампера, а на задньому з’явився світлоповертальний елемент. Останній можна буде виконати в будь-якому кольорі за бажанням клієнта.

Виробник обіцяє високу ступінь персоналізації як для салону Haval F7x, так і для екстер’єру. Тобто кожен власник зможе адаптувати автомобіль відповідно до своїх потреб. Незважаючи на зовнішнє оновлення китайського кросовера, його габарити залишилися колишніми. У довжину він досягає 4620 мм за колісною базою в 2725 мм.

Читайте також:
Рамний позашляховик Haval H9 навчився працювати від розетки

Не змінилася і моторна гамма оновленого F7x. Він, як і раніше, буде поставлятися з бензиновими турбомоторами об’ємом 1,5 і 2,0 літра, які працюють в парі з 7-ступеневим “роботом” і системою переднього або повного приводу. Дебют моделі відбудеться в найближчі тижні. Вартість дорестайлінгової версії стартує від 19 000 доларів.