X

Пікап Hyundai Santa Cruz підготували до жіночого ралі (фото)

Он проедет более 2500 км по пустыне

Днями стартував сьомий жіночий ралі-рейд Rebelle Rally, у якому візьме участь пікап Hyundai Santa Cruz. Керуватимуть автомобілем журналістки Джилл Чимінілло та Крістін Шоу. Учасницям «Ралі Заколотників» належить проїхати 2580 км через пустелю від озера Тахо в Неваді до Імператорських піщаних дюн в Південній Каліфорнії. Орієнтуватися на місцевості вони зможуть лише за картами. Ніяких навігаторів, компасів та навіть мобільних телефонів.

Hyundai Santa Cruz для пустельного ралі практично не відрізняється від серійної моделі. У процесі підготовки до перегонів пікап отримав ліфт-кіт, захист ходової та позашляхові шини. На даху та передньому бампері встановили додаткову світлотехніку. Також передбачено запаску і набір для витягування автомобіля, що застряг у пісках.

Офіційно-технічні характеристики ралійного пікапа не озвучені. Очевидно, на Rebelle Rally відправили комплектацію SEL Premium. Такий пікап укомплектований 2,5-літровою «турбочетвіркою» потужністю 275 к.с., восьмиступінчастою роботизованою коробкою передач та повним приводом.

Кузов пікапа оздоблений особливою графікою, натхненною каліфорнійським серфінгом. На капоті — логотип команди Brute Squad, розроблений однією з учасниць дуету. Чи вдасться журналісткам доїхати до фінішу, ми дізнаємося 15 жовтня.

Читайте також:
Jeep включився в електричні перегони