X

Перший електричний Rolls-Royce помітили на тестах

Сейчас новинка проходит серию испытаний

Rolls-Royce Spectre — це перший електрокар марки, який поки що проходить випробування. Фотошпигунам вдалося зробити серію фото закамуфльованого прототипу майбутнього серійного електромобіля. Він ідентичний тому, що ми вже бачили на офіційних знімках, які Rolls-Royce показував цієї осені.

Єдина відмінність, що заслуговує на увагу, — велика решітка радіатора, яку марка вирішила зберегти, незважаючи на те, що в рух Spectre приводить електрична силова установка. Те саме можна сказати і про головну оптику. Вона схожа на ту, що нам вже доводилося бачити на концерті BMW XM.

Новий Rolls-Royce Spectre побудують на так званій “архітектурі розкоші”, яка лежить в основі останніх Phantom, Cullinan і Ghost. Ця платформа підтримує встановлення як традиційних ДВЗ, так і повністю електричних силових установок.

Інформації про технічну частину автомобіля немає. За деякими даними, силові агрегати Spectre запозичить у BMW iX M60. Сумарна віддача установки становитиме 600 к.с.

Офіційна прем’єра Rolls-Royce Spectre запланована на 2023 рік. Цілком ймовірно, подробицями про свій перший електромобіль компанія буде ділитися поступово, видаючи інформацію невеликими порціями.

Читайте також:
Поломка року: Rolls-Royce відкликає автомобілі через неполадки