X

Opel представив наступника Crossland за 24 тисячі євро (фото)

У турецькому Стамбулі дебютував новий кросовер Opel Frontera, який є наступником Crossland. Новинка вийде на ринок влітку цього року та становитиме конкуренцію Duster.

Frontera виконаний в актуальній стилістиці марки Opel та отримав лицьову панель Vizor з вузькими фарами й темною плашкою між ними. Є масивний бампер, високий атлетичний капот та товсті задні стійки. На кормі можна відзначити оригінальні ліхтарі, спойлер на даху, великий напис з назвою моделі та бампер із масивною накладкою. Для моделі запропоновані яскраві відтінки та стильні колісні диски.

Кросовер є технічним близнюком Citroen C3 Aircross і доступний у п’яти та семимісцевій версіях. У оснащення салону увійшла 10-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з таким же екраном. Є слот для бездротової зарядки смартфона та безліч інших корисних функцій, які наголошують на сімейному характері моделі. Об’єм багажника у п’ятимісній версії становить 450 літрів, а у семимісній – 24о л.

Новинка доступна з гібридною установкою на основі 1,2-літрового бензинового турбодвигуна, доповненого електромотором. Сумарна віддача складає 100 або 134 к.с. Пізніше на ринок вийде Frontera Electric, який оснащується одним електродвигуном з віддачею 154 к.с. Запас ходу моделі у компанії не розкрили. Очікується, що вона буде на рівні 300 км.

Читайте також:
Тюнери презентували зухвалий спортивний мікроавтобус Opel Vivaro (фото)

Вартість Opel Frontera Hybrid у Німеччині починатиметься від 24 000 євро, а Frontera Electric – від 29 тисяч євро. Вихід на ринок новинки заплановано на літо цього року.