X

Величезний кросовер Chery Jetour X90 засвітився на шпигунських фото

Кроссовер Chery Jetour X90 прошел плановый рестайлинг и готов удивлять новыми возможностями и комплектацией

Китайська компанія Chery готується представити оновлений повнорозмірний кросовер Jetour X90. Судячи з того, що автомобіль помічений на дорогах абсолютно без камуфляжу, його дебют відбудеться в найближчі дні.

За даними інсайдерів, кросовер Чері піддали істотному рестайлінгу. Тепер він досягає в довжину 4840 мм, в ширину – 1925 мм, у висоту – 1745 мм, а колісна база становить 2850 мм.впізнати новинку можна по модернізованій решітці радіатора з великими осередками, іншому бамперу, переробленої головній оптиці і заднім ліхтарям зі світлодіодними елементами.

Спершу кросовер комплектуватимуть двома рядами сидінь, а за доплату можна встановити ще один ряд. В результаті в салоні зможе розміститися до семи осіб. В оснащення увійшла цифрова приладова панель і нова мультимедійна система. Також виробник розширив перелік систем допомоги водієві, тепер до нього входить камера кругового огляду, адаптивний круїз-контроль і система запобігання зіткненням.

Читайте також:
Новий кросовер Chery здивував дизайном

Новий китайський кросовер Jetour X90 запропонують з 1,5-літровим турбодвигуном потужністю 156 к.с. і 1,6-літровим двигуном з віддачею в 197 к.с. Обидва агрегати поєднуватимуть з шестиступінчастою механічною коробкою передач або семидіапазонним «роботом». Привід — виключно передній.