X

Новий Nissan Patrol 2020 здивував своїм інтер’єром (фото)

Нравится вам Nissan Patrol или нет, но поклонники модели рады, что этот внедорожник еще в строю. Грядет серьезное обновление!

Останнім часом часто з’являються фотографії нового Nissan Patrol 2020 модельного року, який являє собою глибоку модернізацію шостого покоління легендарної моделі. Позашляховик отримав нові бампери, передні фари та задні ліхтарі, інші багажні двері.

Цього достатньо для серйозного оновлення, але інтер’єр до останнього моменту тримали в секреті. Власне, Ніссан Патрол 2020 все ще не представлений офіційно, але в Мережі вже показали передню панель. Що змінилося?

Тих, хто через десять років існування Nissan Patrol Y62 хотів побачити новий інтер’єр, не розчарували. В центрі передньої панелі з’явився збільшений екран мультимедійної системи, в тандемі з яким працює новий дисплей — тепер їх два! Схоже рішення використовується в деяких моделях Infiniti.

Доволі незвично для великого рамного позашляховика, правда? Такий підхід дасть змогу зробити модель сучаснішою і технологічнішою в очах покупців. Toyota Land Cruiser 300 має придумати гідну відповідь!

Читайте також:
Nissan і Mitsubishi покажуть спільний гібридний кросовер

Також всередині з’явилося нове кермове колесо, змінилися перемикачі, з’явилася друга шайба для керування мультимедіа. Очікується, що під капотом змін не відбудеться. Наразі авто пропонують з 4-літровим V6 потужністю 275 к.с. і V8 об’ємом 5,6 л на 400 к.с., який у «спортивній» версії Nissan Patrol Nismo видає 428 к.с. Коробка — 7-ступінчастий автомат.