X

Новий мотор та спецверсія: Lexus презентував рестайлінговий IS

Lexus вирішив привернути увагу шанувальників марки до спортивного седану IS, продаж якого знизився останнім часом. Компанія запропонувала кілька покращень для моделі, а також спеціальну версію.

Спецверсія побудована на топовому IS 500 F Sport Premium і вийде тиражем у 180 одиниць. Її особливістю є відтінок Flare Yellow, в який пофарбований кузов спортивного седана, а також 19-дюймові диски BBS з темною обробкою. Двоколірна тематика продовжується і в салоні авто. Тут встановлені чорні сидіння NuLuxe із замшевими вставками та жовтим контрастним рядком. До них приєднуються кольорові килимки та ключ-карта SmartAccess.

Крім спецверсії, оновлений IS 500 отримав новий двигун. Йдеться про атмосферний 5,0-літровий мотор V8 потужністю 472 к.с. і 535 Нм крутного моменту, який працює у парі з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач та системою заднього приводу. Він дозволяє автомобілю розганятися від 0 до 100 км/год за 4,4 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 240 км/год.

Читайте також:
Lexus LFA після ДТП виставили на аукціон (фото)

Що ж до інших версій моделі, то до них також внесли візуальні оновлення. Так, IS 300 F Sport та IS 350 F Sport тепер оснащені темною хромованою обробкою вікон, а також дзеркалами з електроприводом. У салоні встановлено кермо з електроприводом нахилу та сидіння з функцією пам’яті. Версії IS 300 F Sport Design та IS 350 F Sport Design отримали кермо з підігрівом, а варіант IS 350 F Sport – колісні диски BBS з новим дизайном. Вартість оновленого седана Lexus IS починається від 41 тисяч доларів, а спецверсія коштуватиме більш ніж 65 тисяч доларів.