X

Новий Jeep Wagoneer S похвалився чотирма екранами (фото)

В продаже он появится этой осенью

Jeep опублікував перші офіційні зображення майбутнього електричного позашляховика Wagoneer S. Судячи з фото інтер’єру, керування всіма системами автомобіля буде сенсорним. Для цього передбачено цілих чотири дисплеї: водійський у складі панелі приладів, «мультимедійка», пасажирський та, ймовірно, для керування клімат-контролями та функціями сидінь.

Жодних подробиць про Jeep Wagoneer S компанія не надала. За попередніми даними, у «технологічному інтер’єрі» позашляховика знайшлося місце для акустичної системи McIntosh із 19 динаміками. Панорамний люк увійде до стандартної комплектації. Також Jeep обіцяє новинці спеціальну систему Selec-Terrain із різними їздовими режимами.

Jeep Wagoneer S побудований на платформі STLA Large зі стандартним повним приводом марки 4xe. Сукупна потужність двох електромоторів складе 600 к.с. На одному заряді батареї він проїжджатиме до 640 км. Приблизний час прискорення від 0 до 96 км/год — 3,5 секунди. Якщо цей показник підтвердиться, електричний Jeep Wagoneer S поповнить список найшвидших позашляховиків у світі.

Читайте також:
Jeep Patriot провалився під воду біля центру Ванкувера