X

Новий Jaguar E-Pace отримав дизайн старшої моделі і гібридну установку

После рестайлинга компактный кроссовер Jaguar E-Pace стал выглядеть еще более премиально благодаря решениям от нового F-Pace

Компактний кросовер Jaguar E-Pace пережив свій перший масштабний рестайлінг. Зовні автомобіль змінився в деталях, а от оснащення й технічна складова зазнали серйозної модернізації.

Частину дизайнерських рішень, яку реалізували на оновленому E-Pace, було запозичено у більшого кросовера Jaguar F-Pace 2021. Модель отримала переглянуту решітку радіатора з великим комірчастим малюнком, перероблений бампер і нові світлодіодні фари з денними ходовими вогнями Double J. Останні за доплату можна оснастити технологією Pixel LED. У задній частині також з’явився новий бампер з сітчастою вставкою, в який вписані круглі патрубки вихлопної системи, і світлодіодні фари з іншою графікою.

Кардинальніші зміни відбулися в салоні Jaguar E-Pace 2021. В оснащення увійшли нове рульове колесо і мультимедійна система Pivi Pro 7 з вигнутим 11,4-дюймовим екраном і можливістю оновлення повітрям. Тепер доступна бездротова зарядка для смартфона потужністю 15 Вт і система іонізації повітря.

Цифрова приладова панель, як і раніше, пропонується опціонально. Виробник запропонував для інтер’єру кросовера абсолютно нові матеріали, довговічніші і набагато приємніші на дотик. Завдяки їм салон став ще більш преміальним.

Щоб поліпшити якість їзди, інженери компанії встановили в авто жорсткішу передню підвіску й нові опори двигуна. Це дало змогу зменшити шум у салоні та рівень вібрацій. Моторна гамма також не лишилася без змін. Новий кросовер Ягуар пропонують із 2,0-літровим чотирициліндровим турбодвигуном потужністю 247 к.с. і 365 Нм крутильного моменту, пов’язаним із дев’ятиступінчастою АКПП, привід — повний. Крім того, буде доступна версія E-Pace 300 Sport, яка поставляється з 2,0-літровою «турбочетвіркої» в структурі «м’якого гібрида». Віддача установки становить 296 к.с. і 400 Нм крутильного моменту.

Читайте також:
Новий Jaguar XF 2021: розкішний салон і гібридний мотор

Поставки Jaguar E-Pace розпочнуться на початку 2021 року.