X

Новий Chery Tiggo 7 2020 дивує не на жарт (живі фото)

Chery представила на моторшоу в Гуанчжоу существенно обновленный кроссовер Tiggo 7

Флагманський кросовер Exeed VX виявився не єдиною гучною прем’єрою компанії Chery на китайському автосалоні в Гуанчжоу, що проходить в ці дні. Не менш значущою новинкою став і рестайлінговий паркетник Tiggo 7.

Tiggo 7 2020 дебютував у статусі концепту, але судячи з фото модель є практично серійною. Зовнішність кросовера, завдяки міністерству промисловості КНР, розсекретили ще в середині жовтня, але живі знімки з виставкового стенду дали змогу роздивитися новинку в усіх деталях, включно з інтер’єром.

А всередині цікавого не менше, ніж зовні. Салон Chery Tiggo 7 тепер хизується цифровою панеллю приладів, новим дизайном центральної панелі зі збільшеним монітором медіацентру, а також яскравим двокольоровим оздобленням.

Оновлений Tiggo 7 трохи додав в габаритах. Довжина паркетника становить 4500 мм (+30), ширина – 1842 мм (+5), а висота – 1746 мм (+76). Колісна база залишилася колишньою – 2670 мм.

1,5-літровий турбомотор тепер пропонується у двох варіантах потужності – на 156 і 197 к.с. Потужніший двигун доступний із новим 7-ступінчастим «роботом» із двома зчепленнями.

Читайте також:
Тест Chery Tiggo 8 - новый флагман бренда (видео)

У продажу Chery Tiggo 7 2020 з’явиться не раніше наступного року. Коли модель з’явиться за межами китайського ринку і наскільки зміняться ціни поки що невідомо.