X

Нове покоління Skoda Fabia виїхало на дороги (фото)

Новая Skoda Fabia 2021 обзавелась современной техникой и прикинулась VW Polo, чтобы впервые выехать на дороги общего пользования

Skoda працює над новим поколінням хетчбека Fabia. Про це близько двох тижнів тому офіційно заявив генеральний директор компанії Томас Шефер. Тепер же з’явилося підтвердження його словам. Фотошпигуни вперше помітили на дорогах тестовий мул моделі, який замаскували кузовом Volkswagen Polo.

Такий хід компанії цілком зрозумілий, адже новинка базуватиме на платформі MQB A0 Volkswagen Group, яка також лежить в основі VW Polo, SEAT Ibiza і Audi A1. До речі за кермом прототипу помічений ніхто інший, як глава компанії, який, ймовірно, вирішив сам протестувати новинку.

Звісно, судити про дизайн новинки немає жодного сенсу, адже у неї поки ще немає власного кузова. Тобто, нам його ще не показали. Але, посилаючись все на того ж Шефера, можна припустити, що четверте покоління Шкода Фабія отримає більш стильний екстер’єр, який буде натхненний актуальними Octavia A8 і компактним кросовером Kamiq.

До того ж, хетчбек обзаведеться новою гамою силових агрегатів, в яку тепер входитимуть тільки трициліндрові бензинові двигуни. Перехід на сучасну платформу означає, що універсала в сімействі Skoda Fabia 2021 не буде.

Читайте також:
Автомобіль року в Україні 2021: претендент Skoda Kamiq