X

Нова модель Ford виявилася дешевшою за легендарний Model T, який коштував 850 доларів

Производитель назвал цены на новый пикап Maverick

Компактний пікап Ford Maverick був офіційно представлений у червні цього року. У рамках презентації виробник розкрив зовнішність новинки, її технічні характеристики та оснащення. Ціни на автомобіль названі не були. Компанія тільки уточнила, що стартовий цінник буде меншим за 20 000 доларів.

І ось, через два місяці, американська марка розкрила вартість всіх комплектацій Форд Маверік, а також додаткових пакетів до нього. Так, базова версія пікапа обійдеться в 19 995 доларів. Це менше, ніж у 1909 році просили за Ford Model T (за інформацією Motor1, з урахуванням інфляції така машина сьогодні коштувала б $25 000, а тоді – $850). Слідом йде варіант Lariat, який оснащується 2,5-літровим мотором і коштує 25 490 доларів. А за ним — модифікація з 2,0-літровим турбодвигуном за $ 26 575.

Найдорожча комплектація Maverick обійдеться в колосальні 42 385 доларів, тобто удвічі більше, ніж базовий варіант. До того ж, для пікапа виробник запропонує п’ять опціональних пакетів. Наприклад, за чорний пластиковий обвіс доведеться викласти 1495 доларів, а за позашляховий пакет FX4 попросять 800 доларів. Також є Lariat Luxury Package за 3340 доларів, який розширює список доступних систем допомоги водієві Co-Pilot360.

Для тих, хто має намір використовувати пікап для буксирування великих вантажів, є спеціальний пакет 4K за 745 доларів. Якщо покупець хоче розділити вантажний відсік, то компанія запропонує йому спеціальні “ребра” лише за $300. Також можна замовити подовжувач відсіку за 370 доларів, додаткове освітлення за $200 і ящик для інструментів – за 280.

Читайте також:
Ford підготував несподівану "маршрутку" для бездоріжжя

Купуючи додаткові пакети, покупці отримують бонусом особливе оздоблення салону в темно-коричневому або чорному тонах і аудіосистему B&O з 8 динаміками. У продаж новинка надійде вже восени цього року.