X

Nissan презентував нове покоління кросовера Murano (фото)

Nissan Motor презентував четверте покоління кросовера Murano. Йому кардинально змінили зовнішність і додали новий двигун.

Відрізнити новинку від попередника можна по широкій решітці радіатора, візуально об’єднаній зі світлодіодними ДХО, бамперу з широким повітрозабірником, а також вузькому блоку фар, який знаходиться відразу під капотом. Задні ліхтарі виконані у формі єдиного блоку та розтягнулися на всю ширину авто. А ще у нового Murano чорний дах та дугоподібна хромована накладка над бічною лінією вікон.

Також увагу привертають глибокі колісні арки з выштамповками, оригінальні за дизайном диски, компактний спойлер на кормі та дзеркала заднього виду, встановлені на невеликих ніжках. В результаті цих змін загальний вигляд кросовера став більш спортивним та динамічним.

Оснащення салону теж суттєво переробили. У нього включили 12,3-дюймову цифрову панель приладів і мультимедійну систему з аналогічним екраном. Вони встановлені під одним склом, утворюючи єдиний блок. Є двоспицеве ​​кермо, аудіосистема з 10 динаміками, система клімат-контролю, камери кругового огляду і широкий список систем допомоги водієві. За доплату можна отримати сидіння з функцією масажу, систему напівавтономного руху ProPilot Assist, вбудовані технології Google та Play Store.

У рух Murano наводить 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 241 к.с. і 353 Нм крутного моменту, який працює в парі з 9-ступеневою автоматичною коробкою передач. Привід – передній та повний. Аналогічним двигуном оснащуються Infiniti QX55 і QX50. Новинка вийде на ринок на початку 2025 року.

Читайте також:
Nissan представив кросовер за $7000, який з'явиться на 64 світових ринках (фото)