X

Не тільки Lada і Renault: ЗАЗ налагодить складання дешевих моделей Kia

Ими станут обновленный седан Kia Rio и кроссовер Rio X

Раніше на заводі ЗАЗ у Запоріжжі стартувало великовузлове складання моделей Лада і Renault. Тепер портфель підприємства розшириться за рахунок автомобілів КІА. Такою сенсаційною новиною поділилася офіційна сторінка Kia Ukraine в Facebook.

Згідно з опублікованою інформацією, на Запорізькому автомобільному заводі розпочнеться складання двох моделей марки. Ними стануть седан Kia Rio і бюджетний кросовер Rio X.

Обидві моделі будуть комплектуватися бензиновими моторами об’ємом 1,4 л і 1,6 л. Водночас віддача першого становитиме 100 к.с., другого – 123 к.с. Двигуни пов’язані з шестиступінчастою механічною або автоматичною коробками передач.

Онлайн-презентація новинок відбудеться 2 лютого. Дилери марки вже приймають замовлення на новинки. Нові подробиці, а також вартість Rio І Rio Х стане відома завтра.

Читайте також:
Самый большой Kia Sportage 2021 появился на дороге

Kia Rio X і седан Кіа Ріо — найдешевші моделі бренду на глобальному ринку. Поки що можна тільки висувати припущення про ціни. Наприклад, в Росії, де ці машини також представлені, за них просять від 275 000 грн (седан) і 315 000 грн (кросовер) в перерахунку на українську валюту.