X

Не Land Cruiser: зовнішність найкрутішої Toyota

Внедорожник Toyota Sequoia в версии Nightshade Edition получил измененный облик и улучшенные характеристики

Актуальну генерацію позашляховика Toyota Sequoia випускають упродовж 12 років. Виробник поки що не планує проводити глобальний рестайлінг моделі. А щоб трохи «освіжити» його зовнішність і привернути увагу нових покупців, компанія випустила спеціальну версію моделі під назвою Nightshade Edition.

Sequoia у версії Nightshade Edition відрізняється від стандартної затемненою передньою решіткою і шильдиками, чорними корпусами бічних дзеркал і дверними ручками, темними молдингами, хромованою окантовкою фар і чорними колісними дисками. Кузов може бути пофарбований у такі кольори: Midnight Black Metallic, Magnetic Grey Metallic і Blizzard Pearl.

Семимісний салон позашляховика витриманий у тій самій стилістиці і оздоблений чорною шкірою. В оснащення увійшов 7-дюймовий сенсорний дисплей, електропривід дверей багажного відділення, підігрів передніх сидінь і комплект Toyota Safety Sense. Останній охоплює моніторинг сліпих зон, утримання в смузі руху, попередження про розгойдування, розпізнання пішоходів і велосипедистів, круїз-контроль і автоматичне дальнє світло.

Читайте також:
Найкрутіший Toyota Land Cruiser відправився в продаж

У рух спецверсію Toyota Sequoia приводить 5,7-літровий двигун V8 із потужністю 381 к.с. і 544 Нм крутильного моменту, який працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Вартість позашляховика стартує від 60 тисяч доларів.

Читайте також:
Toyota Land Cruiser приміряв дуже незвичайну роль (відео)