X

Менше і дешевше Ranger: новий пікап на базі Ford Kuga показали на перших фото

Дебют новинки состоится в начале следующего года, но пока производитель официально не подтверждал эту информацию и не называл точную дату

Уперше про те, що Ford готує молодшого брата пікапа F150, стало відомо навесні 2020 року. Тоді ж виробник заявив, що нова модель Форд отримає назву Maverick. Відтоді про авто взагалі нічого не було чутно. Порушили тривалу тишу фотошпигуни, яким вдалося показати кузов моделі.

З огляду на опубліковані знімки, профіль компактного пікапа дуже схожий з Ford Ranger, однак новинка виявиться компактнішою. Автомобіль отримає цільну конструкцію кузова і коротку вантажну платформу. Найімовірніше, завантажити байк і вирушити на зустріч пригодам навряд чи вийде.

Незважаючи на те, що на кузові немає жодних елементів, уже видно, що Ford Maverick 2022 обзаведеться вертикальними задніми ліхтарями, люком у даху, подовженим капотом і повітрозабірниками в передніх крилах. Як стверджують інсайдери, новинка буде побудована на тій самій платформі, що і Bronco Sport, Focus і новий Форд Куга. Це означає, що автомобіль отримає кілька варіацій двигунів, а також буде доступний як із переднім, так і з повним приводом.

Читайте також:
Ford розробляє величезний двигун вартістю понад $25 000