X

Маленький і місткий кросовер Hyundai знову попався фотошпигунам

Помимо новой внешности и богатого оснащения кроссовер получил иное имя

Hyundai продовжує тестувати друге покоління кросовера Creta. Семимісна модель уже потрапляла у поле зору фотошпигунів, але тоді вдалося відобразити тільки кузов авто. Тепер же в кадр потрапив і салон новинки. До того ж стало відомо, що автомобіль отримав нову назву – Alcazar.

Судячи з опублікованих знімків, модель обзаведеться мультимедійною системою з широкоформатним дисплеєм діагоналлю 10,25-дюйма. А от очікувати цифрову приборку не варто. За даними інсайдерів, компактний кросовер, як і раніше, поставлятимуть з аналоговими шкалами, між якими розміститься 7-дюймовий екран. Також новинці обіцяно панорамний люк, аудіосистема Bose, слот для бездротової зарядки смартфона і адаптивний круїз-контроль.

Автомобіль отримав нову решітку радіатора, більші бампери та інші колісні диски. Про інші деталі судити поки що складно, оскільки прототип моделі покритий щільним камуфляжем. Моторна гамма поки що офіційно не підтверджена. Очікується, що новинку комплектуватимуть 1,5-літровим дизельним агрегатом з віддачею в 115 к.с., який працює в парі з шестиступеневими КПП. Також буде запропоновано варіант з бензиновим мотором і 1,4-літровим GDi потужністю 140 к.с., сполученим з “роботом”. Привід – передній.

Читайте також:
Електромобіль Hyundai Ioniq 5 виїхав на дороги (фото)