X

Найкрутіший: представлено електромобіль із запасом ходу 800 км

Weltmeister Maven — новый китайский электромобиль, который делает очень громкую заявку на лидирующие позиции в сегменте EV

Незважаючи на стрімку еволюцію за останні роки, електромобілі, здається, остаточно увійшли в наше життя і стали… дуже нудними. Несподівано на допомогу приходить Китай зі своїм новим Weltmeister Maven на 800 км.

У всякому разі, компанія хвалиться таким показником. Наразі ми бачимо концептуальний прототип, який має перевтілитися в серійний електрокар із найменшими змінами.

Одна з головних особливостей зовнішності — камери, які виконують функцію зовнішніх дзеркал. Ще тут є приховані дверні ручки, що вже вражає не так сильно. А загалом дизайн вийшов елегантним і самобутнім.

Чого не скажеш про салон Weltmeister Maven. Він, безумовно, має дуже ефектний вигляд. Однак у такому вигляді інтер’єр точно не добереться до серійного виробництва. Хоча концепту він дуже личить.

Читайте також:
Китайський кросовер від дизайнера Rolls-Royce схожий на підробку

Залишилося побачити серійний зразок нового китайського електромобіля. Його поява запланована на 2021 рік. Але до того моменту багато що може змінитися.

136